16 ianuarie 2016

Nicoleta Nucă are un iubit celebru! Vezi cu cine a plecat în vacanță cântăreața!

SARUT

Ea talentată și frumoasă foc…el chipeș și dorit de multe femei din România! Nicoleta Nucă este mai îndrăgostită ca niciodată, iar iubitul ei este nimeni altul decât Darius Stănese, supranumit și Regele Sprâncenelor. Tânărul este extrem de cunoscut în lumea beauty și se pare că a reușit să o cucerească pe Nicoleta din prima clipă.
DARIUS SI NICOLETA
Nicoleta Nucă și Darius Stănese trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de curând ei au putut fi văzuți împreună la diverse evenimente mondene. Acum, Nicoleta și Darius își petrec împreună vacanța în Bali. Cei doi se bucură din plin de soare, de plajele exotice și viziteză zilnic locuri frumoase, unde se și fotografiază împreună. Darius a și postat mai multe poze pe rețelele de socializare.
camera
Mai mult, Darius Stănese le-a arătat prietenilor de pe Facebook camera în care sunt cazați în timpul șederii în Bali. Acolo cei doi au avut parte de o primire specială din partea hotelului: patul a fost aranjat într-un stil romantic, perfect pentru doi îndrăgostiți.
nicoletadarius
Vacanța de vis a celui mai nou cuplu monden continuă. De curând, cei doi au avut parte de o nouă experiență de neuitat: o plimbare cu elicopterul.După ce au admirat cele mai frumoase peisaje exotice din cer, Nicoleta și Darius s-au fotografiat sărutându-se!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu