8 ianuarie 2016

Nevasta presedintelui criticata de o romanca care este stabilita in strainatate ! Afla de ce si care e cauza !

CARMEN IOHANNIS, criticata dur de o romanca din strainatate. Care este MOTIVUL
O romanca aflata in Marea Britanie i-a reprosat lui CARMEN IOHANNIS intr-o scrisoare deschisa faptul ca-si ocupa timpul cu activitati mondene in loc sa faca lucruri specifice unei prime Doamne, noteaza stireazilei.com.

„Mult stimata D-na Iohannis'

Ce ar fi stimata d-na sa va opriti putin din shopping, vizite in strainatate, si sa mergeti in vizita prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legati cu sfoara, tinuti legati, nemancati in soare.
Sa va uitati putin pe strazi, la copiii si batranii Romaniei lasati cu mana intinsa la mila trecatorilor, prea saraci ca sa mai poata da si altora.

Mult stimata doamna, nu ati vazut si dvs. ca sotiile de presedinti din alte state se implica in acte de caritate, sa aveti o activitate aici concreta.

De cand am auzit despre copiii legati cu sfoara, nu mai am liniste, ma simt vinovata pentru aceste lucruri.Lucrez in NHS , Marea Britanie, tocmai cu persoane cu disabilities, si daca ridic vocea la cineva , ridic degetul ca sa fiu mai ferma in exprimare sau ma uit urat la un client, in Marea Britanie inseamna abuz emotional , iar pentru asta ma imbogatesc cu cazier, in vecii vecilor nu mai am dreptul de munca in UK.

In Romania anilor 2015, copiii sunt legati cu sfoara, abuzati in orfelinate, poate aveti dumneavoastra mila de ei”, 
a scris romanca pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu