14 ianuarie 2016

Mutarea anului in televiziune: Adelina Pestritu a plecat la Pro TV!

Mutarea anului in televiziune: Adelina Pestritu a plecat la Pro TV!
Adelina Pestritu a parasit trustul Kanal D, desi primea un salariu de aproximativ 5.000 de euro. A socat pe toata lumea cu decizia sa, insa se pare ca a avut motive bine intemeiate.

Potrivit ultimelor zvonuri care au aparut in media, se pare ca Adelina este in negocieri inca de anul trecut cu Pro TV. Surse din Kanal D au declarat ca Adelina spera de multa vreme sa obtina un loc de prezentatoare in cladirea PRO-ului, iar visul s-ar putea sa-i devina realitate. Bruneta tine mult la imaginea ei, motiv pentru care s-a dezis de scandaluri, pozeaza in femeia cuminte si familista."De cand e cu Speak oricum s-a schimbat. Ea are grija sa fie mereu aranjata, iar prioritatile ei s-au schimbat, acum vrea familie, vrea o emisiune curata, fara scandaluri. Da, este adevarat, in Kanal D se stie inca din toamna ca vrea la Pro TV si pana la urma a si discutat cu oameni de acolo", au declarat surse de incredere.

Deocamdata, Adelina Pestritu se focuseaza pe blogul personal, dar si pagina deFacebook din care scoate bani frumosi. Apoi, dupa ce va trece o perioada, bruneta este foarte posibil sa ne surprinda cu un nou loc de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu