2 ianuarie 2016

Motivul real al mortii lui George Alexandru! Actorul avea pancreatita si era internat la Terapie Intensiva de mai bine de o luna!

Veste trista pentru admiratorii lui George Alexandru. Aseara, actorul s- a stins din viata, dupa ce medicii nu au mai putut sa il salveze de o pancreatita pacatoasa.In varsta de doar 58 de ani, George Alexandru a pierdut lupta cu boala,ieri,la Spitalul Fundeni din Capitala.

Surse din clinica bucuresteana sustin ca vedeta avea mari probleme de sanatate de foarte mult timp. "In urma cu o luna, George Alexandru a venit in stare foarte grava la Fundeni. El a fost internat de urgenta, cu diagnostic de pancreatita, si tinut la Terapie Intensiva, pentru a putea fi salvat. Din pacate, situatia lui s-a agravat din ce in ce mai mult si nici macar interventia chirurgicala la care a fost supus in cursul zilei de ieri nu a mai avut efectul dorit de specialisti. Infectia i-a invadat corpul si cateva ore mai tarziu dupa operatie, actorul a decedat", au spus persoane de la fata locului.

Actor la Teatrul Nottara, George Alexandru era bolnav de multa vreme si, in ultimul an, a stat numai prin spitale. Ieri, a murit,spre disperarea familiei,care a decis ca,luni, sa il depuna la capela si apoi sa il inmormanteze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu