7 ianuarie 2016

Incredibil! Mihaela Borcea este ruda cu vrajitoarea Melissa! "Cristi Borcea e tigan" - Afla cum este posibil!

Vrajitoarea Melissa a aruncat bomba! Mihaela Borcea ii este ruda si de aceea a apelat la serviciile ei atunci cand a avut nevoie.Invitata la o emisiune de la Antena 1, vrajitoarea Melissa a facut o super dezvaluire! Ea si Mihaela Borcea sunt rude prin alianta!

"Varul meu este casatorit cu verisoara Mihaelei. Suntem rude prin alianta. Cristi Borcea e tigan, noi ne casatorim intre tigani. Deci nu sunt ruda de sange cu ei. Eu am scapat-o pe Mihaela de argintiul viu. Am descantat-o ca sa o scap.", a spus Melissa.

In platoul emisiunii a mai fost invitata si vrajitoarea Rodica. Femeia a spus ca Mihaela a apelat si la serviciile ei atunci cand a avut probleme cu mercurul.

"Mihaela nu a vrut raul nimanui. A venit cu Maria la mine, Maria de la ea din casa, menajera. Avea foarte mult mercur in corp, medicii i-au spus ca o sa moara. Mihaela a fost la o vrajitoare din Bulgaria care a scapat-o. Eu va spun sigur ca ea numai la mine a fost", a spus Rodica.

"La mine, Mihaela a venit in 2010. Nu contest, poate Mihaela s-a dus si la Rodica. Ea lucreaza cu magie alba, iar eu cu magie neagra. Farmecele Mihaelei au fost facute de Alina Vidican", a spus Melissa.

"Eu sunt o tamaduitoare cunoscuta in toata lumea.", a spus Rodica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu