20 ianuarie 2016

Ilinca Vandici a dat-o pe deserturi

938A9738

Pentru că vrea să-și satisfacă pofta de dulce fără a-și pune în pericol silueta, vedeta Kanal D a învățat să facă un desert raw-vegan.Invitată de expertul în nutriție Anca Alungulesei să filmeze un episod al serialului culinar online “Mademoiselle Coco”, Ilinca Vandici a învățat să gătească un delicios desert raw-vegan, pe care l-a botezat apoi după numele său.„Eu sunt o pofticioasă, recunosc! Îmi plac foarte mult deserturile!”, a mărturisit Ilinca, care a primit cu încântare propunerea de a găti alături de Anca Alungulesei un desert raw-vegan sănătos și gustos: o prăjitură cu trei straturi din cremă de caramel, ciocolată și mango sau fructe de pădure.
938A9678
„Ador ciocolata, mai ales dacă vorbim despre varianta sănătoasă și fără multe calorii!”, a spus Ilinca Vandici.

Deși a recunoscut că gătește deserturi destul de rar și că invitația de a fi special guest in serialul “Mademoiselle Coco” a fost o provocare, Ilinca Vandici s-a descurcat foarte bine, iar rezultatul obținut a făcut-o să aplaude de bucurie: „În 10 minute am făcut un desert care arată extraordinar, este și foarte gustos și foarte sănătos!”.
938A9695
Și, pentru că desertul pe care l-a preparat i-a inspirat multă dragoste, Ilinca Vandici a hotărât să-l numească Ily – inițialele de la I Love You, dar și primele trei litere ale numelui său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu