25 ianuarie 2016

EXCLUSIVITATE ! Valentina Pelinel o desfiinteaza din nou pe Monica Tatoiu : '' Nu are decat sa ma dea in judecata '' / Ce rezolva in aceasta situatie' ca isi pierde timpul ''Valentina Pelinel a fost scoasă din sărite de-a dreptul de declarațiile jignitoare făcute de Monica Tatoiu la adresa ei. Din acest motiv, fostul model a decis să o dea pe femeia de afaceri în judecată. Potrivit avocaților, Valentina are mari șanse să câștige procesul.


Avocata Crina Radu susține că indiferent dacă declarațiile făcute de Monica Tatoiu sunt adevărate sau false, Valentina Pelinel are oricum mari șanse să câștige procesul.
valentina-pelinel
“Dacă ea consideră că aceste afirmaţii făcute într-un spaţiu public i-au adus atingere imaginii, bineînţeles că poate să formuleze o acţiune şi, în funcţie de probatoriul pe care îl înaintează şi dacă dovedeşte că imaginea sa a avut de suferit, poate câştiga o astfel de acţiune şi poate solicita daune morale. Repet, dacă va face dovada că aceste lucruri nu sunt reale, iar pe de altă parte că i-au adus atingere vieţii şi imaginii – fiind persoană publică -, are şanse să câştige un astfel de proces”, a declarat avocata Crina Radu pentru un site tabloid.

Acum ! In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Valentina pelinel a razbufnit si a desfiintat-o din nou pe Monica Tatoiu '' Nu are decat sa ma dea in judecata ,isi pierde timpul in loc sa faca ceva pentru Romania,se mai da drept doamna de afaceri,numai comentez nimic dar se pare ca vrea sa intre si sa faca circ cu mine dar problema este ca avocatii mei se ocupa de ea ''a declarat Valentina Pelinel pentru Gazeta Mondena.


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu