4 ianuarie 2016

EXCLUSIV ! Vedeta VATAFU TV ii da replica lui Mihai Bendeac dupa ce l-a ironizat pe Mihaita ''Este un nemernic '' / Il dau in judecata '' AUDIO


Mihai Bendeac si echipa lui nu iarta pe nimeni in a ironiza .Ultimul personaj care a intrat în gura celor de la ''In pui mei '' a fost unul dintre realizatorii emisiunilor de la Vatafu TV.

Mihai Căldăraru, unul dintre fostii prezentatorii Vatafu TV, a avut un mesaj pentru Mihai Bendeac si echipa lui , care ar fi făcut "caterinca" de emisiunea Prime Time News '' Am inteles prima data cand cei de la Neatza Razvan si Dani au facut misto pe seama a mea si a colegului meu Bogdan,dar acum iar vad ca niste nemernici ca Mihai Bendeac si echipa lui de la Antena 1 sau de la Antena 3 fac misto pe seama noastra,este un porc ordinar,am de gand sail dau in judecata deja avocatii mei au inceput demersurile  pentru a-l da in judecata pe Mihai Bendeac ,la fel si colegul meu Bogdan Scurtu a inaintat o plangere asupra lor ''a declarat Mihai Caldarau pentru site-ul Gazeta Mondena.
Acum cateva luni la randul lor si Razvan si Dani au facut misto pe seama vedetei de la Vatafu TV ''"Deci, să lămurim lucrurile. Nu e o scenetă, nu e Bendeac... e realitate. Mie îmi place când pleacă masa...".,insa replica lui Mihaita de la Vatafu TV a venit repede atunci ''"Nu ne deranjează că faceți mișto! Atâta timp cât cineva dă în mine, când ei nu au dreptul, doar cel de sus, înseamnă cu sunt cineva. Am un nume. Dacă nu eram astăzi pe sticlă, nu aveam niciun nume. Le mulțumesc și lui Răzvan și lui Dani că mi-au făcut reclamă","Sănătate la toată echipa Neatza și Răzvan. Dați în continuare în noi că nu faceți decât să mă ridicați. Mai aveți puțin și îmi faceți și statuie. Dar nu am nevoie de statuie". a spus Mihaita pe vremea cand cei de la matinali au facut caterinca pe seama lui .VIDEO :- Asculta aici inregistrarea cu Mihaita de la Vatafu TV(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

2 comentarii: