18 ianuarie 2016

EXCLUSIV ! Relatia dintre el si iubita lui numai e valabila de 1 luna ! Vezi ce personaj controversat s-a despartit de iubita lui ! ''M-am despartit pentru ca numai are rost / '' Ne certam foarte des ''


SOC in lumea mondena ,il cunoastem de la TV ca fiind o persoana controversata care a intrat sub gratiilor scandalurilor pe care le-a intampinat cu multe personaje din showbiz,insa nimeni nu stie relatia dintre el si iubita lui.

Este vorba de trubadurul' Fernando de la Caransebes care a vorbit deschis cu reporteri site-ului Gazeta Mondena,despre relatia dintre el si iubita lui,Nicoleta '' De o luna nu ne mai intelegem foarte bine si vorbesc foarte serios nu fac glume sau sa apar la TV , numai vreau sa mai am tangente cu ea desi asteptam un copil impreuna dar am stabilit impreuna cu ea chiar daca noi nu suntem impreuna o sa-i platesc pensia alimentara asa cum am stabilit cu ea,parinti ei nu sunt de acord cu relatia noastra si am preferat sa numai fim impreuna ,ce conteaza si vreau sa tina cont ca niciodata nu poate sa ma opreasca sa nu imi vad copilul pe care il am cu ea ''a declarat Fernando de la Caransebes pentru Gazeta Mondena.

Fernando a venit intr-o seara la emisiune nocturna de la Kanal D pentru a-si prezenta ''viitoare '' sotie .Cei doi sunt de cinci ani impreuna, dar abia de doi ani s-au mutat impreuna pentru ca i-au lasat parintii. Nicoleta a marturisit ca este fascinata de iubitul ei si ca ii place foarte mult sa asculte melodiile lui, mai putin in momentele in care Fernando canta manele.

(Ana Maria Neagu )

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu