20 ianuarie 2016

EXCLUSIV ! Mutu,titular in terenul cantaretiilor de muzica populara !Vezi ce artist de la noi se pregateste intens pentru melodia lui Mutu


Acestea sunt câteva din versurile pe care Eugen Sarbu le-a compus special pentru  Adrian Mutu s-a hotărât să-şi arate “milioanele”. După ce s-a vândut în videoclipul faimosului hip hoper Snoop Dogg (la piesa “Acrobat”), “Briliantul” îşi plasează imaginea şi în producţii muzicale autohtone.

Petrecăreţ cum îl ştie lumea, Adi o sa fie in curand protagonistul melodiei in care cantaretul de muzica populara Eugen Sarbu se pregateste intens pentru noua melodie a lui Mutu.

Eugen Sarbu alaturi de Daniela Gyorfi


Solistul de casă a lui Adrian. Suntem prieteni mai mult, familile noastre se cunosc de ceva vreme. Am fost onorat ca Adi să accepte rolul său în melodie care o sa fie şi pot spune că nu se ascunde atunci când e vorba despre plăcerile sale muzicale”. Adrian Mutu nu este la prima experienţă de a acest gen. Anul trecut, fosta glorie a fotbalului nostru a apărut într- un alt videoclip, piesa “Acrobat”, semnată de celebrul hip hoper american Snoop Dogg , în colaborare cu A-Roma. Mutu a fost, şi atunci, personajul principal masculin. La fel, a interpretat propriul rol, afişând o atitudine de bărbat bine, veşnic înconjurat de frumuseţi dezbrăcate, fum de trabuc şi pahare de whisky.
Iubita lui nu a fost distribuită


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul,gazetamondena.ro,cantaretul nu a negat din ce reporteri site-ului Gazeta Mondena ar fi auzit ca acesta se pregateste de noua melodie a lui Mutu '' Da asa e,da de unde stiti voi atatea lucruri despre ceea ce fac eu si mai ales ca ii fac bunului meu prieten Adrian o piesa'' , /Eu cu Adi m-am intalnit intr-un restaurant chiar am fost surprins sa fie acolo si el la acel restaurant ,probabil isi servea masa impreuna cu noua lui iubita ca l-am vazut cu iubita lui in care el chiar  m-a recunoscut cu melodia care eu am facut senzatii la TV si stiti si voi despre ce melodie vorbesc,dupa cateva pahare de vin i-am propus prietenului meui Adi daca doreste sa-i dedic o piesa in special pentru el si noua lui sotie si chiar era foarte multumit de gestul pe care eu vreau sa il fac insa asteapta si el cu nerabdare piesa,eu acum sunt plecat in Germania cu cantari dupa care in Aprilie asa cum am stabilit cu el sa ma apuc intens de aceasta piesa desi linia melodica si versurile sunt super frumoase chiar i le-am trimis pe adresa de e-mail sa le asculte si i-a placut ''a spus Eugen Sarbu pentru Gazeta Mondena.

Cine este Eugen Sarbu 
E faimos ,cantaret de muzica populara si in aceelasi timp acesta a dezvaluit incredibila poveste prin ce a trecut.Cu o poveste incredibilă de viaţă, celebrul artist a trecut prin drama vieţii lui în urmă cu 22 de ani, când şi-a pierdut femeia iubită într-un accident feroviar cumplit. Artistul nu a reuşit să treacă peste drama suferită nici după atâţia ani.


VIDEO :

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu