26 ianuarie 2016

EXCLUSIV ! Ea este Teresa Teng de Romania ! Vezi ce asemanare perfecta o are cu cea originala ! FOTO


Teresa Teng sau Deng Lijun ( 29 ianuarie  1953 - 8 mai 1995 ) a fost un cântăreț pop din Taiwan . Ea a fost cunoscută pentru melodiile ei populare și balade romantice . Mulți au devenit standarde in timpul vietii ei , cum ar fi " Când vă întoarceți ? " și " Luna reprezinta My Heart" . Ea a înregistrat cântece , nu numai în natală Mandarin ei, dar , de asemenea, în Taiwaneză ,  cantoneză,  japoneze , [ , indoneziană și engleză . Teng , a suferit un  astm pe tot parcursul vieții , a murit in 1995 de la un atac respiratorie severă în timp ce în vacanță în Thailanda .Artista a decedat la o varsta frumoasa de 42 de ani.
In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , va prezentam pe cea din Romania .Ea este Cristina Boboaca alias Teresa Tina .Cunoscuta ca si cantareta de muzica populara si chineaza ,aceasta ne povesteste despre cariera ei artistica profesionala si de ce a ales sa fie noua semanare a lui Teresa Teng  '' Exista in viata momente magice care ne ajuta sa simtim ca renastem , ne purifica ,ne spiritualizeaza,facandu-ne sa uitam suferinta si trivialitatea cotidiana,manifestarile mai putin bine intentionate  ale celor din jur .Acela a fost momentul cand am descoperit-o pe legendara Teresa Teng ,cu fiecare noua melodie pe care o ascultam ,vrajita ,simteam ca ma regasesc ,ca muzica ei ma tonifica ,ma inalta, imi da aripi sa zbor. / '' In sensul acesteia ma simt profund indatorata sa aduc acest minunat omagiul  si anume romanul drumul lung catre suflet  '' , a declarat Teresa Tina pentru Gazeta Mondena.

Teresa Tina vrea sa isi scoata carte cu povestea ei 
Cantareata se pregateste intens si de noua ei dorinta,fiind aceea de a isi scoate cat mai posibila cartea de la oamenii care lucreaza la ea '' Cartea este o conexiune unde destinul meu si destinul unei personalitati trecuta in nefiinta de la varsta de 42 de ani ,doua destine asemanatoare,aceelasi suflet ,aceelasi dezamagiri .Legenda spune ca ambele artistite au esuat in dragoste '' a mai declarat Teresa Tina pentru Gazeta Mondena.

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu