8 ianuarie 2016

EXCLUSIV ! E cel mai bun textier dar si compozitor ! Vezi ce cantareti din Romania colaboreaza cu artistul


Cu totii vrem sa il cunoastem pe cantaretul de muzica populara,Paul Farcas desi acesta niciodata nu si-a expus povestea intr-un ziar pentru fani lui.

Ei,bine ! In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, cantaretul de muzica populara Paul Farcas are  cu ce se poate mandri dar in aceelasi timp ne povesteste cum a devenit cantaret dar cum a devenit tuturor cantaretilor de muzica populara , un textier dar si compozitor '' De la varsta de 20 de ani am inceput sa cant, desi m-am nascut cu muzica la tara stiti cum este cand te nasti si familia asculta non-stop muzica populara ajungi sa devi indepedent de muzica populara si imi  placea foarte mult de atunci si mi-e sa ascult insa nu credeam ca niciodata nu o sa devin cantaret de muzica populara,dupa care am participat la cateva evenimente si festivaluri si asa am inceput sa devin ceea ce sunt acum ''a declarat cantaretul de muzica populara pentru Gazeta Mondena.

Este cantautor la multi artisti de muzica populara din Romania !

Cantaretul de muzica populara,are cu se poate lauda desi este o stea a muzici populare acesta povesteste cu sufletul n-pacat ca nu se plange niciodata de meseria pe care o poarta de zi cu zi si anume sa fie un cantatutor si in aceelasi timp si cantaret de muzica populara '' Am facut la mai multi colegi de muzica cum ar fi texte,linii melodice si ma bucur ca au avut succes colegii care eu le-am facut texte si altele ''a mai explicat Paul Farcas pentru Gazeta Mondena.


Daca nu stiti cine este cantaretul Paul Farcas,va spunem noi cine este mai pe larg : Este un cantaret de muzica populara de multi ani,se poate mandri cu copii lui pe care ii are si pe viitor cantaretul isi doreste cu orice pret ca ei  sa se apuce si ei de cantat.

Cantaretul de muzica populara Paul Farcas este renumit in zona lui ,se poate mandri ca  e de origine banatean dar in aceelasi timp acesta vrea sa va incante cu o piesa de  a lui.

VIDEO :

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu