6 ianuarie 2016

EXCLUSIV ! Ce cantaret de la noi a ajuns sa cante cu cei mai populari cantareti din Romania! Vezi despre cine este vorba

Unicul ingredient important în formula succesului este să ştii să fii prietenos cu oamenii si sa colaborezi cu ei permanent,asa este si la un cantaret de la noi.
  Ei,bine este vorba de cantaretul de muzica de petrecere,  Puiu Fagaraseanu a vorbit in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro,despre cum a devenit o stea a muzicii si cu ce artisti de la noi colaboreaza '' De mic copil mi-a placut sa abordez muzica ....am absolvit Scoala Populara ,sectia canto muzica-populara la Fagaras ,dupa care am inceput sa cant pe la restaurante si sa incep sa imi caut spectacole si sa le arat oameniilor ce pot face si asa m-am remarcat in muzica ''a declarat Puiu Fagaraseanu pentru Gazeta Mondena.

A cantat prin straini din afara ca sa faca un ban cinstit 
Artistul de orgine din orasul Fagaras ne dezvaluie cateva picanterii din viata lui dar si despre cariera lui artistica '' Am  plecat de mic copil sa cant si am ajuns unde mi-am dorit,ce e drept ca am muncit cu greu si am cantat pentru strainii din afara ca sa pot sa fac un ban cinstit,sunt apreciat de oameni din afara tari si le place genul meu muzical ,m-am obisnuit cu oameni simpli si cei simpli iti ofera un bacsis nu cel bogat cel care ii intra melodia pe suflet ''a mai spus cantaretul   pentru Gazeta Mondena.

A colaborat cu Nelutu de la Brasov 

Cantaretul de muzica populara promite faniilor un album de muzica populara dar si noi colaborari in muzica cum ar fi : Vali Vijelie,Puiu Codreanu,Suzana Toader,Nek si alti multi artistii de renume .Puiu Fagaraseanu a avut o colaborare fructuoasa si cu cantaretul de muzica de peterecere Nelutu de la Brasov care au astrans vizualizari pe Youtube cu piesa ''Numar anii vieti ''.
Asculta-i noua lui piesa si daca iti place distribuie acest videoclip :
(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu