8 ianuarie 2016

EXCLUSIV ! Avocatul lui Cristi Borcea detoneaza BOMBA : ''Cei care sau folosit de imaginea domnului Borcea ii actionam in judecata '' /''Nu comentez care va fi ''

Avocatul Cristian Sîrbu este cel care ii va actiona pe cei care i-au patat imaginea fostului boss dinamovist ,cand acesta trece tocmai  printr-o perioada dificila din viata lui.
valentina pelinel
Avocatul are ganduri foarte mari cand vine vorba de aparatorul sau,se pare ca Cristian Borcea vrea sa faca liniste in cazul in care este implicat cu Valentina Pelinel si sotia lui Alina Borcea '' Am fost astazi sa il vizitez pe domnul Cristian Borcea pentru ca am primit un telefon din partea domniei sale sa il vizitez si sa vorbesc in numele lui in presa si sa avertizez pe cei care sau folosit de imaginea lui si in special care i-au denigrat identiatea la TV,nu vreau sa creez un circ mediocru pentru ca nu asta este esenta domnului Borcea ci sa aplanam rezultatele care nu sunt tocmai adevarate ci o afectiune cuvenita din partea unor indivizi care nu au loc de domnia sa si mai ales sa ii pateze imaginea sa dar avem grija ca totii sa plateasca pentru vorbele cuvenite asupra domniei sale ''a spus avocatul Cristian Sîrbu cel care il apara pe Cristian Borcea .
Familiile Boureanu si Borcea erau foarte unite, insa amantlacul dintre Cristi si Valentina a naruit tot
Bomba in showbiz a explodat zilele trecute, cand Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata. Alina Borcea stia acest lucru demult, dar si faptul ca tatal copilului ei este sotul ei, Cristi, insa presiunea a fost mai mare atunci cand totul a devenit public. Alina s-a dus la TV, a plans cu lacrimi de crocodil si s-a rugat de Valentina sa nu-i strice casnicia. Raspunsul fostului model a fost unul neasteptat, respectiv ... "este jenant ce se intampla", iar de atunci, cele doua au incetat sa-si mai transmita mesaje. Valentina a ramas insarcinata in inchisoare, dupa ce l-a vizitat de nenumarate ori pe Borcea. Cei doi aveau o relatie de pe vremea cand Pelinel era casatorita cu Boureanu, acesta fiind si motivul despartirii celor doi.

(A.M.N.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu