12 ianuarie 2016

Denisa Tănase și medicul Cornel Brotac vor divorțaDenisa Tănase (Bambi) și medicul Cornel Brotac vor divorța luna aceasta, după patru ani de căsnicie.

Se pare ca cei doi isi vor incheia definitiv si socotelile, nu de alta, dar nu-i leaga nimic. Iar solista va pleca din aceasta casnicie cu mainile goale.


Denisa de la Bambi a acceptat cu inima plina de bucurie sa se marite cu medicul Cornel Brotac si credea ca va ramane langa el pana la adanci batraneti. Iata, insa, ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ iar, la inceput de an, cei doi au depus actele de divort. Despartirea va avea loc la notar, in termeni amiabili, cu atat mai mult cu cat nu au bunuri de impartit, in urma mariajului. Denisa si Cornel nu au “construit” nimic impreuna,in cei aproape cinci ani cat timp au format un cuplu, asa ca solista va pleca acasa la mama ei doar cu bocceluta de haine si de pantofi. Cei apropiati s-au apucat imediat sa caute motive care au dus la separarea celor doi si, desi toti au crezut ca Denisa s-a saturat de infidelitatile sotului ei, in realitate, cauzele sunt altele: “Ea stia de infidelitatile sotului, insa de fiecare data s-a prefacut ca nu vede. Denisa isi dorea foarte mult un copil si a discutat in repetate randuri cu sotul ei despre acest subiect, insa el nici nu a vrut sa auda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu