19 ianuarie 2016

Cristi din Banat vrea sa dea in judecata Antena 3! "Cum pot sa spuna ca nu m-ar lua sa cant nici la un avort?"

Cristi din Banat a luat foc dupa o emisiune difuzata la Antena 3 in care a fost pur si simplu desfiintat.Cristi din Banat ameninta cu tribunalul Antena 3, dupa o emisiune in care a fost pur si simplu desfiintat. Interpretul piesei „Ca o apa cristalina” e suparat ca a fost numit penibil, iar prezentatoarea a spus ca „nu l-as chema sa cante nici la un avort”. Cantaretul care locuieste in Spania spune ca si-a consultat deja avocatii si ar putea sa castige multi bani daca da in judecata postul respectiv.
„Nu vreau sa fac bani pe scandaluri si daca am facut vreodata vreun banut l-am facut pe materialele mele, pe imaginea mea, pe muzica mea si pe creatia mea.
Cum poate cineva sa te dea la o televiziune, sa-ti denigreze imaginea, fara sa fii de acord cu acest lucru? Fara sa te sune... O poza de-a mea nu poate sa apara pe un post de televizune daca eu nu vreau. Daca vreau sa dau pe cineva in judecata, pot s-o fac. Nu l-am dat pe Mircea Badea dar mi se pare ca va urma aceasta doamna care prezinta acest material. Cum poti sa spui unui om ca este penibil. Un om care nu a facut nici o crima, nu a omorat nici un caine...
Am vorbit cu avocati si sunt foarte bine informati. Pot castiga foarte multi bani din urma acestui material. Doamna asta spune ca nu m-ar lua la cantari nici la un avort! Eu sunt o persoana penibila, iar ea o doamna, cu multa scoala si facultate!? Ea nu e penibila sa vorbeasca de avort la ora 18.15, erau copii care se uitau...”, a spus Cristi din Banat, analizand emisiunea de la Antena 3.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu