13 ianuarie 2016

BLACK, cel care a lansat ” Wonderful Life”, a suferit un grav accident. Concertul de la București s-a anulat!

colin-vearncombe

Colin Vearncombe alias BLACK, cel care a lansat ” Wonderful Life”, una dintre cele mai ascultate melodii pe întreg mapamonul în anii 2000, a suferit un grav accident rutier. Starea sa de sănătate este critică în acest moment, dar stabilă.

Concertul pe care urma să-l susțină la Hard Rock Cafe, pe 4 martie, s-a anulat fiind slabe sanse ca artistul să îsi revina complet pâna la începutul primaverii.

Cu parere de rau, va anuntam ca BLACK aka Colin Vearncombe a fost implicat, ieri, intr-un grav accident de masina, in Irlanda, starea lui de sanatate fiind in acest moment una critica, dar stabila. Inca se asteapta informatii privind imbunatatirea starii sale, acesta prezentand multiple leziuni in zona capului, oase rupte la maini si picioare.


„Colin este inconjurat de caldura familiei sale, care se roaga pentru el, iar medicii ii ofera toata ingrjirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia daca fanii i-ar trimite energia pozitiva de care are atata nevoie, pentru a se trezi din coma”, a mentionat tour managerul artistului britanic.

Wonderful Life, piesa de referinta pentru industria muzicala a tuturor timpurilor, clasata in 1987 pe locul 2 in Franta si Germania, pe locul 1 in Austria, o bijuterie care nu si-a pierdut din stralucire nici pana in acest moment, hit ce este inca fredonat de sute de milioane de oameni de pe intreg mapamondul, dar si alte secvente muzicale de real succes, precum: Everything Coming Up Roses, Sweetest Smile, Paradise, I Am Not Afraid, This Is Life, toate au fost printre marile sale succese.Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevarat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare “Wonderful Life ” si ” Sweetest Smile”. A lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii aproape 25 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu