17 ianuarie 2016

Baldovin vrea sa reprezinte Romania la Eurovision! Vezi cu ce piesa vrea sa intre - ASCULTA AICI

La doar 24 de ani, Marius Baldovin este deja faimos, si nu pentru ca are un vreun talent exceptional, activitatea lui in lumea populara nu se observa nici cu lupa. Cantaretul s-a remarcat prin scandalurile pe care le-a provocat. S-a laudat peste tot ca in patul lui s-au perindat fel si fel de domnite, una dintre ele cu un nume mai sonor: Sanziana Buruiana.
Baldovin alaturi de Nicola

Acum, Baldovin  are un nou vis de indeplinit si acela de a reprezinta Romania la cel mai mare concurs european de muzica, Eurovision. Vrea sa demonstreze ca are valoare si ca poate sa castige un asemenea concurs ''Am decis ca anul acesta sa particip la ''Concurusul de la Eurovision 2016 ''.Anul acesta vreau cu orice pret sa ajung in fata voastra si anume sa demonstrez tuturor care imi sunteti alaturi ca pot face si lucruri frumoase.Cu ocazia aceasta am facut o piesa de muzica usoara care eu cred ca o sa fie pe placul celor care jurizeaza piesele ce vor intra.Acum asteptam raspunsul din partea juriului de la TVR .Desi sunt constient ca nu o sa intru dar am facut ca sa va demonstrez ca am acel curaj de a participa si a arata multor oameni si talentul meu.Am trimis e-mail celor de la Eurovision2016 cu inscrierea mea . Am facut o piesa usoara foarte frumoasa pentru dumneavoastra '' a scris Baldovin pe contul de socializare .

Baldovin a trimis e-mail pentru a se inscrie la concurs ''Eurovision 2016 '' 
Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru Selecţia Naţională a Eurovision 2016 o pot face până pe 7 februarie.
Piesele pot fi trimise prin poştă sau depuse direct la Registratura TVR (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), pe suport CD, cu menţiunea „Pentru Selecţia Naţională Eurovision 2016” înscrisă pe plic sau electronic, la adresa eurovision2016@tvr.ro.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Iuliana Marciuc este producătorul Selecţiei Naţionale a Eurovision 2016, pentru al doilea an consecutiv, iar anul acesta va conduce delegaţia României la Stockholm. Regia show-urilor va fi realizată de Dan Manoliu.

Calendarul pentru desfăşurarea selecţiei:
– 18 ianuarie – 7 februarie: înscrieri – depunerea sau trimiterea pieselor la Registratura TVR ori electronic la adresa eurovision2016@tvr.ro
– 8, 9, 10 februarie: preselecţii – piesele vor fi audiate de juriu
– 11 februarie: anunţarea celor 12 piese care vor intra în concurs, printr-o conferinţă de presă.

Anul acesta, modul în care va fi ales reprezentantul României la Eurovision este unul diferit faţă de ediţiile precedente. Selecţia Naţională se va face prin două show-uri, transmise în direct de TVR: semifinala pe 4 martie şi finala pe 6 martie.
În semifinală vor intra 12 piese, dintre care şase vor accede în finală: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot. În finala Selecţiei Naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre cele şase piese rămase în concurs, prin televot.

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă.

Vezi cu ce piesa vrea sa intre in concurs : 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu