20 ianuarie 2016

Aparițiile all black ale Mădălinei Ghenea: care vă place mai mult?

Mădălina, o floare printre flori la San Remo!
Frumoasa româncă se ambiționează să intre cât mai adânc în lumea cinematografiei internaționale. Pe lângă faptul că este un model de succes, Mădălina Ghenea a intrat în atenția presei străine nu doar pentru relațiile sale cu actori celebri precum Gerard Butler sau Michael Fassbender, ci și pentru talentul său artistic.

Frumusețea de 27 de ani este o actriță la început de drum, dar deja a apărut alături de Jude Law în “Dom Hemingway” și de Michael Caine și Rachel Weisz în “Youth”.
La Milano, duminică, la o prezentare de modă, modelul a purtat din nou all black

Și e tot mai prezentă la diferite evenimente mondene precum Festivalul Muzical de la San Remo din februarie, a cărui principală gazdă este. Recent, a pozat în cadrul conferinței de presă pentru acest Festival de muzică unde vor paricipa și Laura Pausini și Eros Ramazzotti, alături de ceilalți prezentatori. Mădălina a purtat o rochie neagră scurtă, cu cizme peste genunchi tot negre, și o haină cu motive etnice, ivoar, foarte frumoasă.
All black sau cu haina etno?
Cu câteva zile înainte, frumosul fotomodel a participat și la o prezentare de modă pentru Moncler Gamme Bleu, din Milano, la Săptămâna Modei Masculine, unde a preferat tot clasicul negru, din cap până-n picioare. O apariție elegant, ce-i drept, dar parcă prea mult negru strică.De altfel, la o altă apariție și mai recentă, dar la care nu avem fotografiile, a purtat tot o rochie neagră, cu cizme lungi negre. Ne-ar plăcea o pată de culoare, cum a fost la conferința de presă din 12 ianuarie pentru San Remo.

All black sau cu haina etno?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu