5 ianuarie 2016

Alina Vidican da cartile pe fata!: "Sotul meu este un barbat responsabil, cred ca o sa-si asume copilul!"

Anul 2016 a inceput cu o bomba mondena de proportii. Valentina Pelinel a dezvaluit ca este insarcinata, iar sotul copilului ei ar fi chiar Cristi Borcea.De aici pana la un scandal de proportii n-a fost decat un pas. Astazi, Alina Borcea, a decis sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca despre relatia dintre Valentina si sotul ei. "Nu pot sa ascund faptul ca sufar, ca sufar enorm. Eu sunt sotia lui Cristi, avem o poveste de dragoste si il sustin si o sa il sustin mereu.", a spus Alina Borcea despre sotul ei.

Cat despre sarcina Valentinei Pelinel, Alina nu prea a vrut sa comenteze. "Referitor la faptul ca sotul meu este tatal copilului Valentinei Pelinel nu pot sa spun decat atat: Cristi e un barbat responsabil si daca se demonstreaza ca e adevarat, el va fi responsabil atunci.", a spus ea la emisiunea lui Maruta.

Dupa cateva clipe in care a evitat raspunsurile, Alina a detonat BOMBA si a marturisit ca sotul ei a avut o relatie cu Valentina Pelinel inca din vremea cand ea era casatorita cu Cristian Boureanu. "Eu cu Valentina si cu sotul ei ne faceam vacantele impreuna. Nu ma asteptam niciodata la asa ceva. Valentina si cu sotul ei de atunci isi faceau vacantele impreuna si de pe vremea cand Cristi era cu Mihaela. Eu cand m-am casatorit cu sotul meu stiam ca el si Valentina au avut o relatie, dar mi-a spus ca ma iubeste pe mine si ca nu mai exista nimic intre ei. Cristi a ales sa se casatoreasca cu mine si cred ca asta spune totul.", a spus vizibil emotionata Alina Borcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu