28 ianuarie 2016

A murit Black! În martie solistul trebuia să concerteze la Bucureşti


Cunoscut pentru geniala melodie “Wonderful Life, cântăreţul britanic Black, al cărui show era programat pe 4 martie, la Bucureşti, a decedat, marţi, la vârsta de 53 de ani. De săptămâni bune, solistul se afla în comă după un accident rutier.

Decesul lui Colin Vearncombe, al cărui nume de scenă era Black, a fost anunţat, marţi, pe pagina de Facebook a artistului.Black a fost implicat într-un accident de maşină, pe 11 ianuarie, în Irlanda. După accident, Black a fost plasat de medici în comă indusă, starea sa fiind critică, fapt pentru care show-ul său, programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat, după cum au informat, pe 12 ianuarie, organizatorii concertului său din România, German Quality Entertainment.

Pe 22 ianuarie, starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, după cum au anunţat reprezentanţii cântăreţului, citaţi de presa internaţională.Britanicul Colin Vearncombe s-a născut în Liverpool, pe 26 mai 1962. El şi-a început activitatea muzicală în 1981, lansând 14 albume de studio şi mai multe materiale live în peste trei decenii de activitate, dar a publicat şi două colecţii de poezii, “I Am Not The Same Person” şi “Walk the Dottet Line”.

Noul album, “Blind Faith”, a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu în Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu