2 ianuarie 2016

A murit actorul George Alexandru! Avea 58 de ani! Vezi ce s-a intamplat!

Astazi, la spitalul Fundeni din Bucuresti, a murit actorul George Alexandru.Actorul in varsta de 58 de ani a murit in timpul unei interventii chirurgicale la care a fost supus in aceasta dimineata.

George Alexandru s-a nascut pe 21 noiembrie 1957, la Bucuresti. George Alexandru a absolvit Institutului de Arta Teatrala și Cinematografica I.L. Caragiale, unde in primul an, i-a avut profesori pe Amza Pellea si Dan Micu. in urmatorii ani de studentie a lucrat sub indrumarea lui Gelu Colceag si Ion Cojar.

Debutul pe o scena profesionista bucureșteana pentru George Alexandru s-a petrecut in 1982, la Teatrul Foarte Mic, in spectacolul Nu pot sa dorm, de Ion Brad. La Studioul Casandra al Institutului de Arta Teatrala și Cinematografica I.L. Caragiale, a aparut in numeroase producții, printre care: Miorita de Valeriu Anania, regia: Mihai Malaimare (1986); Opera de trei parale de Bertolt Brecht, regia: Ion Cojar (1986); D'ale Carnavalului de I.L. Caragiale, regia: Dana Dima (1986); Peer Gynt de Henrik Ibsen, regia: stefan Iordanescu (1985); Rosenkrantz si Guildenstern de Tom Stoppard, regia: Radu Baiesu (1985).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu