3 decembrie 2015

SOC ! Ce vedeta si-a tatuat numele copilului ei ? Afla aici

Magda impreuna cu administratorul salonului de tatuaje (Rocsana Maria ) 

Magda Ciumac a decis sa isi faca un tatuaj cu totul special. Si-a inscriptionat pe antebratul drept, numele micutului, Sasha.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, Magda Ciumac a realizat o sedinta FOTO  cu tatuaj inscriptional numele lui Sasha ''Pana de curand nu eram un mare fan al tatuajelor, insa am facut o exceptie de dragul baietelului meu. Este viata si sufletul meu si imi doresc sa il am langa mine tot timpul, chiar si prin intermediul acestui tatuaj", a declarat Magda Ciumac pentru Gazeta Mondena.


Magda Ciumac tine sa-i multumeasca salonului de tatuaj din Timisoara ,Derma-Graphics ''Multumesc administratorei  Rocsanei Maria Chirlejan pentru acest tatuaj frumos ,o echipa foarte buna la acest salon de tatuaje Derma-Graphics '' a cochis Magda Ciumac .

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu