7 decembrie 2015

Şerban Copot va fi tată pentru a doua oară

copot1
După ce a confirmat de curând că s-a căsătorit în această primăvară cu iubita lui, Roxana, iată că Şerban Copot se pregătește acum să devină tătic pentru a doua oară.

serban copot2

Soția lui, Roxana, însărcinată în luna a cincea, va aduce pe lume anul viitor, în luna martie, un băiețel.
copot1


“Am primit vestea cu o mare bucurie pe care, o vreme, am ținut-o doar pentru noi. După ce anul acesta Roxana a pierdut o sarcină, am devenit ușor paranoici și nu am mai spus nimănui nimic, nici măcar părinților. Abia acum o lună de zile le-am dat fericita veste. Acum, așteptăm cu mare drag să vină pe lume cel de-al doilea băiețel al nostru!”, spune Șerban.Roxana și Șerban Copoț sunt deja părinții unui puști adorabil, Tudor (4 ani), care își așteaptă cu nerăbdare frățiorul. “Tedi pune în fiecare seară capul pe burtica mamei, ca să-i cânte frățiorului său și să-i vorbească prin buric (râde). I-a ales deja numele, Victor Alexandru, și a pus deoparte jucării pentru el. A făcut chiar și lista pentru Moș Crăciun, căruia îi cere o bormașină pentru tata, un parfum pentru mama, un sticks pentru pisica noastră, Mitzouchi, și o suzetă pentru frățiorul lui”, mai spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Artistul este impresionat de comportamentul lui Tedi din aceasta perioada si a marturisit, de asemenea, pe blog-ul personal, ca va impartasi cu fanii sai tot ce se intampla frumos in viata familiei lui in aceasta perioada, dar si cu ce provocari se confrunta.„In fiecare seara vorbeste la buricul mamei cu fratiorul lui. Este atat de dulce si ma umple de incredere ca am luat decizia buna. Ne spune ca de-abia asteapta sa vina pe lume ca sa aiba grija de el. Are o gramada de jucarii pe care vrea sa i le daruiasca si sa il invete sa se joace cu ele. Eu sunt absolut topit dupa el cand il vad asa grijuliu si gata sa imparta cu fratiorul lui. Imi iau un angajament ca, pana vine pe lume micutul, si dupa aceea, sa impartasesc cu voi sentimentele care ma incearca in aceasta perioada, sa va povestesc ce se intampla frumos in viata noastra sau ce provocari ne macina linistea. Caci doar am facut acest blog ca sa ne sfatuim, povestim, incurajam, nu? Sa fim iubiti!”, a scris artistul pe blogul personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu