7 decembrie 2015

Sandra a căzut pe scenă, în timpul unui concert la Suceava! S-a împiedicatSandra, starul pop al anilor 80 a trecut printr-un moment penibil pe 1 decembrie. Aflată la Suceava, din cauza unui neatent angajat al unei firme de scenotehnică de spectacol, artista a căzut în faţa a sute de oameni.

Îmbrăcată sumar, cântăreaţa a urcat pe scenă cu zâmbetul pe buze şi a încercat să anime publicul, salutând în limba română. La câteva secunde după ce a început să cânte, Sandra a trecut printr-un moment penibil. Solista s-a împiedicat de o aerotermă adusă pe scenă pentru a o încălzi şi a căzut, fără graţie, în faţa miilor de oameni care o priveau.

Cântăreaţa cu experiența a mii de concerte, fosta soție a compozitorului german de origine romaă Michael Cretzu a trecut însă repede peste momentul jenant şi a început să cânte în continuare, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Solista de origine germană are o carieră colosală, succesele sale (amintim ”Maria Magdalena”, ”In the Heart of the Night”, ”Hiroshima”, ”Little girl”, ”Don’t Be Agressive”) fiind cunoscute pe întreg mapamondul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu