12 decembrie 2015

Mihai Mitoseru a facut pasul cel mare! Azi s-a insurat cu frumoasa Noemi - La eveniment au participat multe vedete

Dupa 9 ani de iubire cu nabadai, Mihai Mitoseru si logodnica lui, Noemi, s-au decis sa faca pasul cel mare.Zi mare pentru vedeta tv! Mihai Mitoseru a facut, in sfarsit, pasul cel mare si si-a pus pirostiile alaturi de frumoasa lui Noemi cu care a petrecut 9 ani presarati de impacari si despartiri. Cei doi si-au legat destinele sambata, pe 12 decembrie, in fata rudelor, a prietenilor apropiati si a colegilor de trust.

Fericitul eveniment nu a fost lipsit de incurcaturi! Din nefericire, Camelia Mitoseru a dat invitatilor la cununia civila adresa gresita a bisericii si cativa dintre ei au ajuns tarziu la primaria unde Mihai Mitoseru si Noemi ii asteptau.“Pe 12 decembrie este cununia civila. Noi cream mereu surprize, asa ca, dupa ce am vorbit, am zis: gata, dupa 9 ani e timpul sa ne casatorim. Am ales data de 12 pentru ca pe 12 iulie ne-am cunoscut noi… Initial am vrut sa facem nunta, in vara, pe 12 iulie, dar n-a fost sa fie… asa suntem noi, cu surprize. Acum ne ocupam sa depunem actele la Primarie. Va fi un eveniment restrans, cu familia si cativa apropiati. Nunta o vom face anul viitor ca sa avem timp sa ne ocupat de toate detaliile, sa iasa asa cum ne-am dorit. Nasii nostri vor fi Romica Tociu si sotia lui, Nicoleta, asa cum am stabilit de multa vreme”, a declarat Noemi, iubita lui Mitoseru, pentru WOWbiz.ro, in urma cu 2 saptamani."Suntem foarte emotionati si acum, sa vedeti ce o sa fie la petrecere. Noroc ca am avut prietenii care ma sustin, Nea Marin mi-a dat o palma peste ceafa. Am dat alta adresa a primariei, dar nu conteaza", a glumit Mitoseru la Antena Stars.

"Azi, dupa multe zile cu nori, este o zi cu soare fix cand ne-am casatorit. Consider ca este semn de la Dumnezeu. Avem foarte multi invitati la petrecere, e cea mai fericita zi din viata mea", a completat Noemi.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu