12 decembrie 2015

Iuliana Luciu ii ia apararea Nicoletei: "Când a avut curajul să se arate într-o formă în care n-a avantajat-o, toată lumea a sărit pe ea"


Dupa ce a aflat tot ce Razvan Ciobanu a spus despre sora ei care a decis sa isi arate sanii operati recent la tv, Iuliana Luciu a avut o izbucnire necontrolata si negandita. Asistenta tv a avut cateva cuvinte dure la adresa creatorului de moda pe care, cand s-a calmat, le-a regretat.

"De ce să fie Nicoleta atât de aspru criticată? Era normal să-i iau apărarea. Ea e o fire calmă, eu sunt mai vulcanică. Eu imediat mă enervez. După ce am citit ce a scris pe Facebook, toată noaptea am visat cum o înjura pe Nicoleta şi eu stăteam şi mă uitam fără să am nicio reacţie. M-am trezit cu foarte mulţi nervi şi m-am hotărât să scriu asta pe facebook. În momentul în care ea arăta impecabil şi era un exemplu pentru multe femei, nimeni n-a mai spus nimic despre ea. Când a avut curajul să se arate într-o formă în care n-a avantajat-o, toată lumea a sărit pe ea. Nu mi se pare normal pentru că am văzut cât de afectată a fost când a citit chestia asta", a declarat Iuliana Luciu la Antena Stars.


"Remarcile mele la adresa Nicoletei nu au fost defăimătoare. Am spus şi mă menţin. Cu această filmare cu care a fost de-acord să fie publică pe un post de televiziune, îi strică imaginea. Nu am spus nici că este urâtă, nici că este grasă", si-a sustinut, in continuare, punctul de vedere, Razvan Ciobanu.La cateva ore de la aceasta discutie aprinsa, Iuliana Luciu l-a sunat pe creator pentru a isi cere scuze: "După emisiunea Agentul Vip, am plecat cu inima strânsă. După o oră de condus de una singură noaptea prin oraş, mi-am dat seama că răutatea nu aduce niciun folos nimănui. L-am sunat pe Razvan Ciobanu şi i-am spus că îmi pare rău că s-a ajuns aici. Mi-a spus că apreciază. Dincolo de pagina de facebook şi de sticlă, orgoliile au cazut si discutia a fost mult mai calda si umană decât în direct. Suntem înainte de Crăciun şi nu e loc de păstrat ranchiună. Nu regret nici o secundă că mi-am apărat sora, fac parte din echipa care promoveaza familia şi valorile ei. Regret sincer că nu mi-am ales cu mai multă grijă cuvintele. Din greşeli învățăm! Şi acestea fiind zise, simt că nu am pierdut spiritul Crăciunului."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu