2 decembrie 2015

INCREDIBIL. Dan Voiculescu vede Antena 1 în viață cel puțin…100 de ani

Aflat în spatele gratiilor, Dan Voiculescu nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj postului Antena 1, care sărbătorește 22 de ani de la înființare.Într-o postare pe blogul personal, Voiculescu afirmă că Antena 1 a dat naștere la întregul trust Intact. Mogulul spune că nu a fost „ușor” pentru acest post să rezite atâta timp în „jungla economiei de piață”.

Astăzi vreau să-i mulțumesc lui Florin Brătescu, primul director al Antenei 1 și tuturor celor care au contribuit la această evoluție spectaculoasă.

Antena 1 a fost gândită ca să reziste cel puțin 100 de ani.Deci: la munca pentru satisfacția de a face ceva util în viață!”, se arată în mesajul fondatorului Antenelor.


Într-un mesaj separat, postat de 1 Decembrie, Voiculescu a spus că a fost „mai liber zilele acestea” și a avut timp să analizeze mai mulți indici economici ce țin de productivitate, exporturi și prețuri în România.

El a ajuns la concluzia că „românii merită mai mult”.

Amintim că Voiculescu a fost condamnat în vara anului 2014 la 10 ani de închisoare, în dosarul privind privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare.

Judecătorii au mai decis punerea sub sechestru a clădirilor care găzduiesc sediile Grivco, Intact și ale televiziunilor Antena 1 și Antena 3 pentru recuperarea prejudiciului de circa 60 de milioane de euro, care a fost calculat în acest caz.În prezent, aceste imobile se află în proprietatea ANAF. Fiscul a evaluat recent sediul Grivco și cel al Antenei 3 la 32,3 milioane de euro.

Se zvonise că acest clădiri ar fi urmat să intre sub administrarea Ministerului de Interne, care nu ar avea suficient spațiu pentru angajați, dar după demisia lui Gabriel Oprea se pare că acest scenariu nu ar mai sta în picioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu