1 decembrie 2015

EXCLUSIVITATE : Detalii din viata mamici Anda Adam : ''Mi-am dorit foarte mult sa fie fetita ''

Anda si sotul ei
Anda Adam s-a internat luni dimineata, de Sf. Andrei, in spital, iar in urma cu cateva ore a nascut. Anda a mers la spital impreuna cu sotul ei, iar cei doi pareau emotionati.Anda Adam a nascut o fetita superba si sanatoasa pe care o va boteza Evelin.
Artista a nascut o fetita, si a preferat ca acest lucru sa se intample intr-o zi de mare sarbatoare. Pe perioada sarcinii, Anda Adam nu s-a abtinut de la dulciuri, insa nu s-a ingrasat foarte mult. In urma cu cateva zile, cantareata s-a pozat in timp ce mananca o prajitura si isi poftea fanii la... masa.
Anda Adam
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Anda Adam a povestit pe patul de spital cum s-a intamplat de a venit fericirea pe lume : ''Mi-am dorit foarte mult sa vina cat mai repede pe lume fericirea mea sunt foarte fericita ca am o fetita si sotul meu este fericit la maxim ca am nascut si ca avem o fetita,acum stam o perioada la spital sa vedem ce ne mai spun doctorii ,am anulat concerte si multi imi inteleg situatia prin care trec ''a declarat Anda Adam pentru Gazeta Mondena.

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu