28 decembrie 2015

EXCLUSIV ! Leo de la Strehaia parasit de Craciun de iubita lui Renata ! Vezi ce prieteni DETONEAZA BOMBA si ce spun despre relatia lor

Zi dificilă și agitată pentru regele tiganilor,Leo de la Strehaia .Cu cateva zile iubita lui Renata a parasit destinatia unde cei doi locuiau impreuna,se pare ca Renata a plecat fara ca Leo de la Strehaia sa stie de ea.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,apropiatii lui Leo de la Strehaia detoneaza bomba si spun ca Renata a fugit de acasa cu un alt barbat  mai mic decat ea '' Leo se simte foarte dezamagit de Renata chiar nu a crezut ca o sa il paraseasca chiar in pragul Sarbatorilor de Craciun ,a plecat cu un alt barbat mai mic decat ea ''au declarat apropiatii lui Leo de la Strehaia pentru Gazeta Mondena.


Contactat de site-ul gazetamondena.ro ! Leo de la Strehaia nu a putut fi cautat telefonic pentru cateva declarati cu privire la plecarea fostei lui iubita Renata.

Iata cateva imaginii in care fosta lui iubita Renata isi face aparitia cu un alt barbat intr-un club din Bucuresti,se pare ca cei doi sau distrat de minune in cat Renata a uitat de griji si de Leo de la Strehaia.


(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu