7 decembrie 2015

EXCLUSIV ! Ioana Tufaru : '' La noi nu a venit Mos Nicolae pentru ca nu avem banii '' !

Moş Nicolae este adorat de copiii din lumea întreagă pentru cadourile aduse în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie. Moş Nicolae este de fapt Sfântul Nicolae, un personaj real. Sfântul Nicolae a fost un episcop din Myra, iar ziua de 6 decembrie îi este închinată lui, deoarece se crede că a încetat din viaţă la această dată, în anul 342.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Ioana Tufaru fiica Andei Calugareanu suparata de faptul ca nu a venit Mos Nicolae la copilul ei pe care la nascut '' La noi nu a venit Mos Nicolae deoarece nu avem bani sa ne permitem sa-i cumparam dar speram ca pe viitor sa avem ce sa-i luam macar de Craciun un cadou ,noi avem bani ca sa ii cumparam lapte si pampers  nu avem de alceva '' a declarat Ioana Tufar pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu