2 decembrie 2015

EXCLUSIV ! Iată cum au sărbătorit vedetele Ziua Naţională!

Alina Eremia
Românii sărbătoresc astăzi Ziua Naţională, prilej pentru vedete să le urmeze „La mulţi ani” tuturor românilor şi să-şi însoţească mesajele de diverse fotografii sugestive cu steagul sau ia românească. Iată ce au scris şi cum s-au fotografiat Loredana, Andra, Anca Lungu sau Dana Rogoz.
Mihaela Rădulescu a ales să celebreze în această zi ia românească pe care o poartă cu mare plăcere oriunde pleacă în lumea largă: „Oriunde plec in lumea larga, iau o ie cu mine. De drag, de mandria de a spune ca e o bluza romaneasca si… ca sunt romanca. Cred ca e un fel simplu, dar sincer, de a spune, ca mai toti romanii plecati de ani de zile, ca-mi port tara cu mine. In suflet, mai ales…”Dana Rogoz a postat pe blog-ul personal o selecţie cu cele mai frumoase imagini cu România. Multe dintre ele îţi taie cu adevarat răsuflarea şi merită să le vedeţi aici.
Delia

Alina Eremia le-a urat şi ea La mulţi ani tuturor românilor, postând o fotografie în care apare zâmbind în timp ce ţine în mână un steag.

Mihaela Radulescu
„Sunt bucuresteanca cu origini tot din Sud, dar iata-ma ardeleanca si morosanca. Mandra mereu in costum national!”, a scris Alina Sorescu, postând două fotografii în care apare îmbrăcată în costum naţional.Anca Lungu a ales să le ureze “La mulţi ani” românilor îmbrăcată într-o rochie de inspiraţie tradiţională, iar alături de ea se află micuţa Natalia, adorabilă în portul românesc.
Iulia Vantur


Adrian Sînă sărbătoreşte Ziua naţională pe scenă, iar împreună cu el sunt 3 din cei 4 copii ai lui, Sarah, Ava şi Noah.
Anca Lungu

Îmbrăcată în costum naţional şi cu maramă pe cap, Andreea Marin le-a urat astazi românilor: „S-aveti soare, inima buna, bucurie!”

Loredana
„La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflaţi! Să fim sănătoși si să avem grijă de țara noastră!”, a scris Andra.
Andreea Marin


Şerban Copot a postat astăzi pe blog-ul său o listă cu cele 10 lucruri pe care (NU) le-ar schimba în România: „As vrea sa nu mai existe: BLAMAREA CONSTANTA A TINERILOR. Este un obicei impamantenit in randul celor trecuti de 40 de ani de a da cu pumnul in capul tinerilor: astia nu sunt buni de nimic, astia stiu numai cluburi, bautura, facebook si calculator etc.
As vrea sa nu se schimbe: PRIETENII. Cred cu tarie ca cei mai buni prieteni sunt romanii. Calzi, primitori, ingaduitori, plini de viata, gata la orice ora sa te ajute cu orice. Sunt companionul ideal pentru o cursa lunga. Cunosc cazuri de prietenii de-o viata.” Restul lucrurilor, aici

Alina Sorescu
Loredana le-a urat “La mulţi ani” românilor îmbrăcată într-un superb costum naţional, în timp ce Delia s-a înconjurat de produse tradiţionale româneşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu