17 decembrie 2015

EXCLUSIV ! Cornelia, regina dansului din buric, castiga MII DE EURO pe noapte!

Undeva in sudul Capitalei, pe o strada curata, sta mandra o vila roz. Se invarte dupa soare, iar razele stralucitoare ii mangaie regeste termopanele. Este casa celei mai tari dansatoare din Romania. Poarta se deschide si apare chiar ea - Cornelia. Regina incontestabila a dansului oriental.
Danseaza inca de la 3 ani, iar acum are 49. Ceea ce era o simpla pasiune s-a transformat, de-a lungul timpului, intr-o afacere extrem de profitabila. Au fost nunti la care Cornelia nu mai avea unde sa puna banii! Noroc de Nicolae Guta, dupa cum marturiseste, care i-a adus o plasa...'' Am o familie buna si va pot spune ca nu exista certuri in familie,sotul meu Mircea ma intelege foarte bine ca am evenimente si stie unde sunt nu e un om care sa nu inteleaga situatia ''a mai spus Cornelia pentru Gazeta Mondena.

VIDEO :


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu