14 decembrie 2015

EXCLUSIV ! Ce vedete va ureaza ''Sarbatori Fericite '' prin intermediul Gazeta Mondena - in ARTICOL


Si cum pasii repezori vin si Sarbatorile de Craciun ,cateva vedete de la noi tinde sa va ureze un mesaj in pragul sarbatorilor de craciun.

Gazeta Mondena ! este un tabloid de 5 ani care si-a facut pasii repezori de a se remarca prin intermediul cititorului care doreste cu orice pret sa citeasca subiecte exclusive dar si adevarate .

Vedetele din Romania au transmis cate un mesaj cititorului gazetamondena.ro  ! Andreea Balan,Anda Adam,Mircea Badea,Dan Negru ,Lora,Inna si alte vedete din Romanai vor cu orice pret sa va ureze sincere sarbatori fericite.

Andreea Balan - ''Doresc tuturor cetatenilor un sincer calduros ''La multi ani '', si sa aveti ''Sabatori Fericite'' alatauri de cei dragi ''.

Dan Negru Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. 

Mircea Badea -„Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”

Lora - ”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu