7 decembrie 2015

EXCLUSIV ! Acuzatii dure la adresa lui Catalin Botezatu ! Un cetatean roman il acuza ca a intretinut raporturi sexuale cu el ! Vezi reactia acida a lui Bote cand a auzit ca un cetatean il acuza de sexualitate - in ARTICOL


Mare e gradina lui Dumnezeu,dar toti au sarit gardul ! ,asa se intampla si la acest cetatean care il acuza dur pe vestimentarul Catalin Botezatu ca a intretinut relati sexuale si ca la abandonat fara sa-i pese de el,asa sustine Radu .


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,cetateanul a vorbit cu reporterii de la Gazeta Mondena si sustine ca il cunoaste pe Bote si ca a intretinut raporturi sexuale cu el '' M-a abandonat ca pe un caine il cunosc de ceva timp si nu credeam ca o sa sufar si sa pun suflet pe inima lui sti cum este nu poti sa ii dictezi inimi ce vrea,viata e frumoasa si nu trebuie sa ma gandesc ca numai el e frumos si alti baieti sunt in Romania frumosi,am intretinut relatii sexuale cu el a fost bun la pat  ''a declarat Radu  pentru Gazeta Mondena.

Contactat de site-ul gazetamondena.ro ! Vestimentarul Catalin Botezatu cand a auzit ca este acuzat de un cetatean care si-a facut mai multe poze cu el si acum vine sa il acuze ii raspunde acid la ceea ce a spus '' E incredibil ce afirma acest om probabil daca acest om sufera si are probleme mintale nu putem sa il bagam in seama ,daca mai continua cu vorbe fara rost o sa il dau in judecata ''a spus suparat Bote,pentru Gazeta Mondena.

Cu ce se ocupa cetateanul care il acuza pe Bote de abandon si se homosexualitate 

Radu  - este plecat de ceva timp in Germania,practican-d cea mai buna meseria ,si anume de maseour in Germania,acesta sustine ca se descurca foarte bine si ca nu se plange de bani.


Sexy Morosanca il cunoaste pe cetateanul care il acuza pe Bote de raporturi sexuale 

Asadar acum cateva zile,Sexy Morosanca a postat pe contul ei de socializare ca il cunoaste foarte bine pe cel care il acuza pe Bote si ca i-ar fi propus si ei sa vina in Germania pentru a presta servici sexuale contra cost '' De ceva timp ma hartuieste pe FACEBOOK si imi spune ca daca nu vin in Germania sa fac bani cu el vine in Romania si ma bate,mi-a spus si mi-e de Catalin Botezatu ca a intretinut relati sexuale cu el,am cateva inregistrari in care imi spune ca a facut sex cu Botezatu '' sustine si Sexy Morosanca , pentru Gazeta Mondena.

(Ana Maria Nedelcu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu