14 decembrie 2015

Cele mai frumoase filme despre Crăciun

anything-but-christmas-325702l

Sezonul sărbătorilor de iarnă insist să se apropie, așa că e musai să ne punem încă de acum de acord ce vom face în acele zile libere. Iar dacă sunteți dintre aceia care apreciază un film bun de ocazii speciale, atunci e bine să aruncați un ochi pe lista cu filmele pe care le puteți urmări Crăciunul acesta.

Decembrie: luna sărbătorilor de iarnă, a cadourilor și a vacanței, momentul împodobirii bradului și al apropierii de familie, de prieteni și toți cei dragi. Pentru a simți din plin atmosfera de sărbătoare, DIVA aduce publicului, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, câte un film de Crăciun, până pe 25 decembrie.

Haideți să aflăm așadar, care sunt cele mai frumoase filme despre Crăciun pe care le puteți vedea anul acesta!
anything-but-christmas-325702l
Nu-mi place Crăciunul
Numărătoarea inversă până la Crăciun continuă cu pelicula Nu-mi place Crăciunul,difuzat joi, 10 decembrie, despre Grace, o mamă singură care descoperă iubirea alături de un alt bărbat, care are un singur defect. Ce va face ea când va afla că el nu serbează Crăciunul?
Crăciun cu fostul
Crăciun cu fostul


Luni, 14 decembrie, de la ora 17:00, urmăriți Crăciun cu fostul, în care, în timpul unui viscol, Noelle se trezeşte izolată alături de fostul soţ și vor trebui să treacă împreună peste sentimente încă nedepăşite.

Joi, 17 decembrie, în Crăciun în Louisiana, o directoare obsedată de munca sa revine în orășelul natal de Crăciun, cu fiul și mama ei, iar o veche iubire o ajută să înțeleagă ce își dorea inima ei.

Luni, 21 decembrie, o profesoară de engleză ajută o tânără în perioada sărbătorilor, fără a şti că, de fapt, sub înfăţişarea acesteia se ascunde îngerul ei păzitor. În filmulDomnul Miracol, de la ora 17:00. Miercuri avem Globul de Crăciun, un film romantic despre Kathy, o văduvă îndurerată care îl cunoaşte pe Tim, iar acesta o învaţă să accepte din nou bucuria Crăciunului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu