17 decembrie 2015

Ancuta Carcu a dat uitarii scandalului in care a fost implicata cu Vadim ! ''Te iert ''

Veste mare pentru familia lui Corneliu Vadim Tudor. Fetele fostului europarlamentar au scăpat de o datorie. După decesul fostului lider al PRM Corneliu Vadim Tudor pe umerii fetelor și a soției acestuia au rămas o grămadă de probleme. Procesele de calomnie pierdute de Vadim fac ca familia acestuia să scoată bani grei din buzunarele și așa goale ale urmașilor acestuia. Unul dintre personajele care trebuie să ia bani de la familia lui Vadim este și fosta peremistă Anca Cârcu. Aceasta a câștigat procesul de calomnie cu Vadim, iar instanța a hotârât ca în conturile Ancăi să intre 1000 de lei! "Sexi-peremista" a decis însă să renunțe la banii datorați de Vadim și transmite familiei că ar trebui cu acești bani să facă parastase pentru iertarea păcatelor acestuia!
vadim tudor


"Vadime, te iert! Poate cu banii mei îţi cumperi loc în Rai! Am fost înjurată, calomniată, făcută în toate felurile dar am puterea să IERT! Da, Vadime, te iert! A venit vremea iertării!

Este de notorietate faptul că am fost una dintre victimele preferate ale fostului lider PRM C.V.Tudor! Omul acesta avea ceva viral cu mine! Nici astăzi, după atâta vreme, nu reușesc să-mi dau seama de ce mă înjura, de ce mă ponegrea! Dar deja e istorie, cum istorie va fi și procesul meu de calomnie câștigat cu el! Am decis, acum, în prag de Crăciun, să iert! Să renunț la banii pe care ar trebui să mi-i dea familia lui Vadim! Nu mai vreau nimic de la familia lui!

Văd însă că sunt unii, unele care se zgâiesc pe la televizoare că vor binele românilor că ei fac totul ca România să meargă spre progres că sunt hulpavi și avari! M-am minunat ieri, când am văzut-o pe doamna deputat Ana Birchall, că vrea bani de la defunctul Vadim! Ca să revin, doamna vrea bani! Vrea bani de la fetele și soția lui Vadim. 40.000 de euro parcă! Nu e rău! Sunt ceva bani, nu zic nu! Doamna se afișează o mare creștină cu spiritul iertării cu milostenie! Oare unde e milostenia acestei femei? Dar atât cu Birchall! Nu merită atenția mea!

Eu am iertat tot ce mi-a făcut Vadim! Chiar și faptul că am fost nevoită să plec din țară ca să scap de răutățile venite din partea lui Vadim! Nu știu dacă familia are sau nu bani! Nu mă mai interesează! Am decis să uit definitiv acest personaj! Poate cu banii pe care trebuia să îi primesc eu de la el își va cumpăra clemenţa bunului Dumnezeu! Poate familia va face rugăciuni și parastase ca Dumnezeu să-l ierte și să nu ardă în focul iadului! Vadime, eu te-am iertat! Sper ca și Dumnezeu să te ierte! Am o rugăminte către famila lui Vadim! Rugați-vă pentru tatăl vostru! Are nevoie mare nevoie!", a spus Anca Cârcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu