3 noiembrie 2015

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv


Un tânăr de 19 ani din Sinaia, student la Bucureşti a fost victima incendiul de la Clubul Colectiv. Băiatul se află internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care a anunţat starea de sănătate a acestui tânăr, potrivit Observatorului de Prahova.

"Hogea Alexandru, sinăian în vârstă de 19 ani, student al Universităţii Bucureşti, este una dintre victimele incendiului de vineri seară din Colectiv. Se află internat la Spitalul Universitar în stare gravă. Prietenii şi colegii fac un apel către toţi cei care pot da o mână de ajutor. Mulţumim!", se arată în anunţ.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu