8 noiembrie 2015

Un cantaret de la noi ofera meditatii de pian si clapa online ! Vezi ce artist de la noi e vorba


Numele lui de scena este Bugy ,un cantaret care a avut un succes fulminant in strainatate dar si in Romania.

FOTO : crewetzel

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,cantaretul de petrecere dar in aceelasi timp si clapar ofera un interviu cum niciodata nu ai stiut toate detaliile despre el .

Gazeta Mondena : Salut,Bugy vreau sa ne dezvalui pasiunea ta si anume muzica ?

Bugy : Ce pot sa va spun de mic copil imi place muzica,parintii mei si ei sunt tot muzicienii si de la ei am invatat multe .

Gazeta Mondena: Stiu ca tu in afara de muzica mai abordezi si alceva si anume instrumente muzicale ! De la ce varsta ai inceput sa canti la ele si cine te-a invatat ?

Bugy :Am urmat Scoala de muzica in Italia in orasul din Italia (Roma),de la 9 ani am inceput sa cant dar in aceelasi timp si sa abordez clapa si pianul,am fost atent la toate orele ca sa pot sa invat,imi place la nebunie ceea ce fac acum.

Gazeta Mondena : Nu totii cantaretii cunosc meseria de a fi si a aborda clapa si pianul! Te-ai gandit sa oferi lectii si altora .

Bugy : Pai eu deja predau lectii de pian si clapa la unii elevi care vor sa debuteze in meseria de clapar si pianisti...,ofer lectii de pian si clapa si la domiciliu clientului .

Gazeta Mondena : Cu ce artistii colaborezi dar in aceelasi timp cu ce artisti ai avut de a aface ?

Bugy : In momentul de fata colaborez cu multe studiouri de inregistrari si sunt clapar la studioul lui Nicky fiind YaYa Production si altele,orchestrez si pentru altii solisti .

Gazeta Mondena :Un mesaj catre cititori site-ului Gazeta Mondena ?

Bugy : Va doresc numai bine si fiti pe faza ca o sa scot si alte piese pentru fanii mei .

VIDEO :

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu