18 noiembrie 2015

Uite cum poate scapa Soparla de la Animal X de puscarie! "Daca iubita lui depune plangere, atunci el..." - E ireal cum e legea in Romania!

Ea a prezentat ranile si a explicat cu lux de amanunte ce s-a petrecut acum ceva timp intre ea si artist. Totusi, o avocata spune ca povestirea la emisiuni de profil nu poate aduce o condamnare pentru agresor si ca este nevoie de o plangere penala in acest sens.

Pe langa acest lucru, Soparla ar putea sa scape basma curata daca reuseste sa demonstreze ca si-a lovit fosta iubita cand era sub influenta alcoolului. "El nu risca nimic atat timp cat ea nu formuleaza plangere penala. Datul in judecata nu rezolva problema. Cat a aparut in public, nu poate cere daune morale pentru ca ea a generat informatia. Organele de ancheta nu se sesizeaza din oficiu la astfel de infractiuni, iar urmarirea penala se pune in mișcare la plangerea partii vatamate. Sa depuna plangere penala prealabila cat are urmele agresiunii, sa mearga la medicina legala și sa obtina un certificat constatator care sa ateste numarul de zile de ingrijire medicala. in functie de numarul acestor zile, se vor incadra faptele și se va stabili pedeapsa. El risca de la amenda penala pana la inchisoare, dar doar daca e vatamata grav. Asta insa doar daca el poate demonstra ca era atat de beat, incat nu avea discernamant, ceea ce nu cred. Daca era atat de beat, nu putea sa loveasca atat de tare", a declarat avocata Katia Cicala pentru cei de la ziarulring.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu