24 noiembrie 2015

SURPRIZA TOTALA ! Magda Ciumac vrea sa il viziteze la inchisoare pe cel care a facut-o vedeta !


Supriza de proporti in cazul patronului de la OTV se pare ca Magda Ciumac vrea cu orice pret sa il viziteze pe Dan Diaconescu cel care a facut-o remarcata in lumea mondena.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Magda Ciumac vorbeste cu sufletul zbuciumat cand vine vorba de fostul ei director ''Diaconescu? Este omul care l-am apreciat si-l apreciez. Pentru tot ceea ce a facut pentru mine. Indiferent de ,,parerea unora,, D. D ...este un om super destept. Am multe amintiri din emisiunile sale . Cateva sute. Aproape 500. Dupa el, alte sute. Multi, m-au judecat gresit. Altii, ma iubesc. Dupa 9 ani, primesc sute, mii de mesaje. Am emisiunea mea. In fiecare vineri, 22,30 Live Ten Show. Pe Tele Europa Nova. Ii multumesc dr postului, d-nului Stelu Iordache. Lui Andrei, omul din spatele meu. Nu in ultimul rand ...lui D-zeu. Daca multi stiu a barfi, a uita de unde au plecat si nu-si vad lungul nasului, eu, nu o sa uit. Mi-a fost greu. Enorm. Aveam cate 9-10 ore la DD. In direct. Am trecut prin divort, custodie , mutare din B in Tm. Am ramas cu fiul meu. Sasha Alexander, are aproape 10 ani. Mi-am gasit linistea dupa multi ani. Cu multe sacrificii, nopti albe, stres, etc etc. Multumesc lui D-zeu ca mi-a fost alaturi. Mi-a dat cel mai bun om din lume. Pe Andrei. Fara el, cat si ce am, nu are nimic sens. El , Sasha si familia mea, sunt echilibrul meu. Pe DD, cu voia lui Andrei, vreau sa-l vizitez. De Craciun. Am multa treaba. Pe langa emisiune, sunt si make-up artist. Am absolvit cursurile la Atelier Paris. Cam tot timpul, este ocupat de copil, scoala, etc etc. Dar: incerc si-mi doresc sa ajung si la DD. Daca bunul D-zeu vrea, cand o sa fie liber, vreau sa-l aduc in Tm. La emisiunea mea. Este un vis de-al meu:))) Asa cum si visul lui DD este sa apara Elodia:)))  a declarat Magda pentru Gazeta Mondena.

Magda Ciumac a fost tot o "angajata" a OTV, introdusa in peisaj pentru reinvierea seriei "Elodia", subiectul cu cel mai mare succes din istoria televiziunii lui Dan Diaconescu. Magda a evoluat in timp si a devenit, din personaj auxiliar al unei povesti, protagonist al alteia. Casatorita cu un luptator K1 basarabean, Magda si Tolea s-au certat pentru copil, OTV fiind scena scandalurilor de zi cu zi.

(A.M.N.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu