23 noiembrie 2015

Stefan Stan explica de ce s-a despartit de iubita lui: "O plateau sa fie cu ei!"

Cantaretul care de curand aparea tot mai des in compania unei fete frumoase e din nou burlac.Stefan Stan s-a decis sa spuna adevarul despre relatia pe care a avut-o cu o tanara care l-a abordat pe Facebook. Dupa ce au decis sa aibe o relatie amoroasa, cantaretul a aflat ca tanara este platita de anumit domni pentru compania ei si a decis sa o paraseasca.
"Mi-am dorit sa nu mai fac subiectul unor astfel de subiecte legate de viata mea personala, dar acum sunt personajul principal al unui scenariu pe care o domnisoara suparata incearca sa-l vanda sub forma unui scandal. Adevarul este acesta: domnisoara m -a abordat pe facebook, am inceput sa vorbim, discutiile au devenit din ce in ce mai dese, iar in timp am ajuns la o prietenie, tranformata ulterior in relatie. Eu eram singur, ea la fel (exceptindu-i pe cei care o plateau sa fie cu ei, lucru pe care eu l am aflat tarziu, moment in care am si pus punct relatiei). Intr-adevar domnisoara a fost mult mai implicata in relatie decit mine, dar sentimentele nu se pot controla si comanda.
Este adevarat ca mi-a facut unele cadouri ( pe care eu nu le-am cerut, dorit sau " comandat", insa pe care le/am primit, asa cum era de bun simt sa o fac.De la acest lucru, pina la ceea ce spune domnisoara este insa cale lunga, iar acele "acuze" nu le pun decit pe seama supararii, dezamagirii sau frustrarii avute pentru ca am pus punct relatiei. Daca eram un barbat profitor, asa cum incearca domnisoara sa ma prezinte, nu as fi incheiat o relatie de pe urma careia as fi avut, asa cum sustine ea, numai de castigat!", a scris Stefan Stan pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu