17 noiembrie 2015

Şopârlă de la Animal X şi-a mutilat iubita?

Fosta iubită a lui Şopârlă de la Animal X, Cristina, a declarat că fostul cântăreţ a rupt-o în bătaie acum două săptămâni, pe 31 octombrie. Femeia a povestit că Alexandru Salaman (33 de ani), pe numele lui real, a muşcat-o de gât, nas şi faţă şi s-a ales cu urme serioase pe corp.
Şopârlă şi Cristina, care este cunoscută printre prieteni drept Kri, au fost împreună un an şi au locuit o vreme împreună. Ei s-au cunoscut prin prieteni comuni, la scurt timp după ce ambii au trecut prin câte un divorţ şi s-au mutat împreună rapid. Însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată când fostul membru al trupei Animal X a luat-o la bătaie pe femeie. Totul ar fi durat câteva ore, de la ora 1.30 noaptea până la 4 dimineaţa şi ar fi fost nevoie de intervenţia poliţiei.

"Omul ăsta e un canibal dement. M-a muşcat de gât, de faţă, de urechi. Prima oară când am observat că e foarte agresiv, a fost când mi-am luat un căţel. A spus că e prea mare să stea la el în casă. M-a dat afară la 3 dimineaţa cu haine cu tot. Atunci m-am mutat de la el. Cu trei-patru luni înainte de incident. Mi-a smuls părul din cap, era invidios că el nu are păr, prietenii ştiu", a povestit Kri, la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D.

"Îmi zicea că mă omoară, că mă distruge"

Cristina a mai spus că nu a existat însă nimic care să prevadă ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni, pe 31 octombrie. Seara, ea s-a dus la magazinul pe care îl are Şopârlă. Acesta era acolo cu prieteni ai săi, în stare de ebrietate. Amicii au plecat, iar cei doi au rămas singuri. Cristina i-a luat o sticlă de whiskey şi au vorbit. Apoi Şopârlă a luat-o la bătaie.
"Nu i-am făcut nimic, nu l-am înşelat. Nu a existat nimic care să trădeze. El e cu cineva acum, am cunoscut-o cu o săptămână înainte de bătaie. El probabil o să spună că mă ţineam de el. Ne vedeam când suna. M-a sunat şi ne-am văzut, m-am dus la el la magazin. Era deja beat. I-am luat o sticlă de whiskey de la el de la magazin, ştiam că el e foarte zgârcit. Nu ştiu cum s-a ajuns la situaţia asta. Totul era ok, vorbeam, nu era nimic ieşit din comun. Am ridicat tonul puţin pentru că el urla în magazin, i-am spus să se calmeze, nu am urlat. El mi-a zis să tac, mi-a astupat gura, m-a strâns de bărbie şi a început să mă bată. Îmi zicea că mă omoară, că mă distruge. M-a muşcat de nas, de faţa, de buză până mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls părul din cap.", a spus Cristina.
Un bărbat care trecea pe stradă a văzut scena şi a sunat la poliţie. Oamenii legii i-au dat o amendă fostului artist, dar Cristina a rămas cu el. Pentru a o convinge să nu se ducă la IML, el a luat-o la el acasă. Acolo a bătut-o şi mai rău. 
Şopârla ar fi bătut-o şi i-ar smuls fi părul din cap Cristinei
captură Kanal D
"Un om ne-a văzut, am urcat la el în casă. Acel trecător a chemat poliţia. Poliţiştii m-au filmat şi i-au dat amendă 500 de lei. El a refuzat să semneze declaraţie. Poliţiştii m-au văzut în ce hal eram. M-a rugat să nu mă duc la IML, de asta m-a luat în casă. Nu îl interesa de mine, se uita că el are o zgârietură, că nu se poate duce la magazin aşa", a mai dezvăluit Cristina. 
Femeia a mers însă la IML şi are un raport medico-legal care confirmă că a fost bătută, muşcată şi avea urme, dar şi că i-a fost smuls părul din cap. "Am de gând să fac toate demersurile legate. O să mă consult cu avocaţii mei. O să vedem ce o să fie". 

Şopârlă susţine că femeia se ţine scai de el

Şopârlă a vorbit cu reporterii emisiunii şi a spus că femeia se agăţa de el şi că a fost internată la un spital pentru o anumită perioadă de timp. A refuzat să mai dea alte declaraţii şi, conform reporterilor Wowbiz, el stă cu obloanele trase la casă de când a fost contactat prima dată.
Cristina a explicat că a fost la el la magazin la o săptămână de la bătaie şi a descoperit că Şopârlă era cu noua lui iubită. 
Şopârlă, pe vremea când era în Animal X, alături de Vierme şi Hienă

"Eu nu m-am agăţat de el. Mi-a fost ruşine să zic că sunt cu Şopârlă de la Animal X. Nu ştiu de ce, pentru că nu mai era cine era... Eu nu am treabă cu muzica. El nici nu are talent. Eu am vrut să mă împac cu el după scandal, l-am găsit cu noua cucerire. Să aibă grijă fata aia", a concluzionat Cristina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu