24 noiembrie 2015

Sofia Vergara s-a măritat și așa a arătat nunta ei!

sofia 1
Se vorbește, ce-i drept, de ceva timp de această nuntă a Sofiei Vergara, în vârstă de 43 de ani, cu seducătorul actor Joe Manganiello (38), dar iată că aseară ea a devenit realitate.
sofia 2
Sofia și Joe au devenit, ieri, soț și soție în cadrul unei ceremonii care a avut loc în resortul exclusivist The Breakers, din Palm Beach, Florida.
sofia 4
Frumoasa actriță a fost, așa cum ne așteptam, strălucitoare în rochia ei opulentă, cu trenă lungă, semnată Zuhair Murad, totul arătând ca-ntr-un episod de final din telenovele. Doar vorbim de o vedetă cu sânge latin, nu-i așa?
sofia 3
Iar melodia de deschidere a dansului, „The Way You Look Tonight” a lui Frank Sinatra, nu putea fi mai potrivită în acest context.
sofia5
Legat de muzică, unul dintre performerii serii a fost starul latin Pitbull, însă printre alegerile DJ-ului s-au numărat și melodii ale lui Michael Jackson și ale Shakirei.

În rest, alături de faimoșii miri au fost 400 de invitați, rude și prieteni, printre numele celebre numărându-se cele ale lui Channing Tatum, Arnold Schwarzenegger, Reese Witherspoon, alături de colegii Sofiei din serialul Modern Family: Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Ed O’Neill, Sarah Hyland, Ty Burell și Julie Bowen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu