19 noiembrie 2015

Simona Trasca, terorizata de fantoma fostului sot: "Ma visez mireasa ca ma marit cu el" - Blonda jura ca a simtit cum o atinge pe fata in timp ce dormea

Simona Trasca are vise ciudate in ultima perioada. Ea il viseaza foarte des pe fostul ei sot, care a murit.

Simona Trasca a povestit visul ei care a speriat-o."Pe mine m-a speriat visul cu fostul meu sot. Am simtit o atingere pe fata si m-am trezit. Ma visez mireasa, ca ma marit cu fostul sot, in biserica si am si rochie de mireasa. Eram in biserica in care m-am botezat", a povestit Simona Trasca.

"Eu am vazut visul asta. Inseamna ca de acolo in jos este impura. Simona trebuie sa se impace cu ea. E o alta realitate", a spus parapsihologul Lucian Iordanescu.


"Eu am regrete. Am luate niste decizii gresite. Plang acasa. Plang dupa fratele meu, chiar si dupa fostul meu sot", a recunoscut Simona.

Parapsihologul Lucian Iordanescu sustine ca a comunicat cu fratele Simonei Trasca, care si el a murit.

"Nu a fost un copil dorit, acum nu il lasa liber surioara lui. El, cat timp a trait, a avut un program destructiv. S-a dustrus. Acum, Simona il tine legat, e o forma de egocentrism, spune mereu 'fratele meu'. Oamenii sunt blocati in minti", spune parapsihologul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu