5 noiembrie 2015

PREMIERA IN ROMANIA ! Victor Ponta DECLARATII IN EXCLUSIVITATE : '' Sunt socat ca Romania a facut o alegere proasta ''

Victor-Viorel Ponta este un om politic român cu origini albaneze și italiene, care a deținut funcția de prim-ministru al României din 7 mai 2012 până la demisia sa în 4 noiembrie 2015.
Premierul Victor Ponta a demisionat. El a anunţat că actualul Cabinet îşi va îndeplini atribuţiile până la formarea noului guvern. Victor Ponta a demisionat în urma unei discuții pe care a avut-o aseară cu Gabriel Oprea.

In PREMIERA si in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro,fostul premier Victor-Viorel Ponta a declarat decizia lui si de a respecta demisia facuta de cetatenii care isi cer drepturile cu disperare  : ''Sunt socat de cele intamplate efectiv din  clubul Colectiv ,regret aceasta  intamplare si sper ca Romania sa isi dea seama de unele scene politice care vin din partea unor clase politice,ma inclin in fata cetatenilor care isi cer drepturile omenesti dar si posibilitatea de a fi egali cu unor masuri care trebuie respectate si nu jocuri politice si sa infrunte cetateni romani cauzele si probleme dupa ce eu am plecat,eu cred ca premier mi-am facut toate cele atribuite de premier si mi-am respectat cetateanul si organizarea de a fi un premier cat mai eficient in toate problemele efective a unor cetatenii '' a declarat in EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena ,fost premier Victor-Viorel Ponta .


(Ionut Deculescu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu