24 noiembrie 2015

Mesajul uimitor al Oanei Zăvoranu: "Ador banii. Îi divinizez!"Oana Zăvoranu este o vedetă care creează controverse la ordinea zilei. Vedeta a postat astăzi un mesaj pe o reţea de socializare în care susţine că adoră banii.

Oana Zăvoranu a început săptămâna bine şi a postat un mesaj pe Facebook. Vedeta susţine că în curând va face public motivul fericirii ei de astăzi.

"Atunci când ştii ce să faci,şi cum să faci ca acel 'lucru' să se întâmple, atunci el se întâmplă. Am început săptămâna cu veşti,incredibile!!! Şi nu sunt incredibile doar pentru ca sunt extraordinare şi mai mult decât ceea ce îmi doream, ci pentru că, în momentul în care am să decid să le fac publice, ele vor deveni unele pionerate, premiere sau unicate. Pentru că am dorinţe şi ţeluri atât de înalte (care culmea prind şi contur), Încât îmi este teamă de ce anume să îmi mai doresc.

Dar logic că sunt pentru fiinţe şi suflete care mă urmăresc în fiecare secundă a vieţii mele. Uneori, simt că nici nu sunt aici şi ştiu exact ce simt. Şi fac orice,pentru că ei au dat sens vieţii şi existenţei mele şi o vor face şi atunci când nu voi mai exista fizic, material vorbind. Pentru că merită, pentru că am tot ce am şi sunt pentru că merită, pentru că am tot ce am şi sunt tot ce sunt prin, pentru şi datorită lor.

Ador banii. Îi divinizez pentru că numai aşa am parte de ei şi cine nu îi iubeste, nici nu îi are. Banii înseamnă putere, faimă şi satisfacerea tuturor lucrurilor ce nu îţi pot fi oferite de cel/cei pe care i-ai divinizat. Banii pot cumpăra orice! Sănătatea! Că degeaba ai şansa să trăieşti, dacă nu ţi-o poţi permite financiar să o faci!", a scris Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate prezenţe feminine din peisajul monden autohton. Bruneta s-a făcut remarcată în rolurile pe care le-a jucat în telenovelele româneşti. A fost căsătorită cu Pepe, de care s-a despărţit cu mare scandal, după acesta a aflat că-l înşela cu un Tudy. Oana Zăvoranu a rămas în atenţia presei prin prisma scandalurilor pentru avere pe care le-a avut cu mama ei, Mărioara Zăvoranu, care a încetat din viaţă în primăvara acestui an,potrivit site-ului spynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu