11 noiembrie 2015

Ioana Popescu are o noua relatie cu un actor de la ''Las Fierbinti '' de la PRO TV

Ioana Popescu a dezvaluit cum a inceput povestea ei cu Firicel din Las Fierbinti. Invitata in platoul WOwbiz, jurnalista a dezvaluit cum au ajuns sa se intalneasca.

"Nu ma asteptam sa fiu surprinsa de paparazzi! Am fost foarte atenta. Am fost foarte cuminte. Vreo cinci ani am fost foarte cuminte!


E o poveste foarte ciudata, foarte complicata, dar frumoasa. Il stiu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din Romania. La inceput nu m-a interesat. Apoi l-am revazut in reclame, in Las Fierbinti. Mi-a placut foarte mult rolul lui!


Povestea noastra a inceput pe Facebook. El mi-a dat add acum cativa ani, dar eu nu ma uit. El mi-a spus. Mi-a scapat, pur si simplu. Dupa ce ne-am intalnit mi-a spus. Nu am fost atenta. Nici nu ii stiam numele pe vremea aia. Acum vreo doua luni am vazut un film in care a jucat. Era noapte, era tarziu. Eu stau cu mama. L-am cautat pe Facebook si ma gandeam cum ar fi sa imi si raspunda. Vedetele din trustul acela sunt fitoase.Eram cuminte, ma uitam la filme, ieseam cu prietenele mele. M-a intrebat daca poate sa vina la o cafea. Asa a inceput...


Era asa de dragut... M-a luat cu 'Ce faci, printeso? Frumoaso'.

Mi-a placut mult "Aferim". A jucat foarte bine! Am vorbit despre rolul lui.

Voia sa ne vedem. Cat mai repede. Acum vin, mi-a zis. Asa a inceput", a spus Ioana.

"Mi-a zis sa ne luam o casa impreuna. Initial a vrut sa se mute cu mine. Maica-mea a refuzat. Ea imi vrea binele. Mama mi-a spus ca nu e bine sa fiu cu un actor, cu un barbat din zodia Gemeni", a explicat jurnalista.

Este Firicel insurat? Ioana a lamurit situatia. "L-am intrebat din prima. Am acceptat sa ma intalnesc cu el de curiozitate. Nu am luat in calcul ca o sa ma indragostesc. Mi-a spus ca nu mai e cu doamna respectiva. Mi-a zis ca nu se mai... cu nimeni. Omu' mi-a zis ca e singur. Sa mor eu daca mint. Asa mi-a zis. Mi-am dat seama ca este un subiect delicat, asa ca nu am insistat", a spus starleta.

"Ne cunoastem de vreo doua luni. Mi-a spus ca ma iubeste. Mi-a zis sa ne luam o locuinta impreuna, eu am ras, am facut misto. Dar am realizat ca omul vorbeste serios", a explicat amanta lui Firicel.

Ioana e deranjata ca nu isi vede iubitul atat de des cum ar vrea. "E foarte ocupat in ultima perioada. Mi-am dat seama ca nu e bine sa il sufoc, asa ca l-am lasat mai liber. Dar recent mi-a zis ca are multe de facut, e stresat. Stiu cum e sa fii ocupat...", a mai povestit devoratoarea de fotbalisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu