1 noiembrie 2015

INCENDIU COLECTIV. Bilanţul morţilor a ajuns la 29. Încă două tinere s-au stins din viaţă

Bilanţul morţilor din incendiul de la Club Colectiv a ajuns la 29. O tânără de 31 de ani s-a stins, duminică, la Spitalul Bagdasar Arsenie, unde ajunsese cu arsuri grave pe o suprafaţă mare din corp, informează România TV. Totodată, o altă tânără de 25 de ani a decedat, duminică, la Spitalul de Arşi.Alte două victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală au decedat, duminică, una la Spitalul de Arşi şi cealaltă la Bagdasar, numărul morţilor ajungând astfel la 29, a declarat Raed Arafat pentru Mediafax.

Secretarul de stat în MAI a precizat că este vorba despre două femei, care erau în stare critică.

Astfel, numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de vineri seară din clubul Colectiv a ajuns la 29. Alte peste 140 de persoane sunt spitalizate.

Autorităţile au făcut publică, sâmbătă, lista cu tinerii decedaţi în incediul de la Club Colectiv. Între timp, toate trupurile neînsufleţite de la IML au fost identificate. Încă un tânăr a murit la Spitalul Universitar, la scurt timp de la incendiul izbucnit vineri seară.

Încă o tânără de 31 de ani a murit duminică dimineaţă la Spitalul Bagdasar, după ce organele sale au cedat în lupta cu leziunile deosebit de grave, iar o tânără de 25 de ani a murit la Spitalul de Arşi.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a efectuat duminică dimineaţă un tur al spitalelor în care se află victimele din Club Colectiv. "Comuniarea cu aparţinătorii este, sperăm noi, cât mai bună, dar înţelegem şi starea lor de nelinişte, am discutat cu mulţi dintre ei. Din păcate încă doi pacienţi au decedat. Sunt 35 de pacienţi în continuare în stare critică şi pe lângă ei sunt foarte mulţi în stare gravă", a declarat Bănicioiu.

"Starea răniţilor se schimbă de la o oră la alta, unii sunt detubaţi, alţii sunt intubaţi. Spitalele vor furniza toate datele. Ministrul Bănicioiu face un tur al spitalelor, iar nevoile pe care le vor comunica medicii vor fi satisfăcute imediat", a declarat secretarul de stat din Ministerul de Interne, Raed Arafat, la România TV.

"E o singură persoană neidentificată la IML. Au fost probleme în sensul că familiile u recunoşteau răniţii sau decedaţii, pentru că erau desfiguraţi din cauza arsurilor. Acum am rămas cu unul singur neidentificat la IML.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu