8 noiembrie 2015

Inca 3 decese in aceasta dimineata! BILANŢUL TRAGIC al incendiului din Colectiv continua sa creasca: numarul mortilor a ajuns la 44

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 43 de morţi, după ce alţi doi răniţi internaţi la Spitalul "Floreasca" din Capitală au murit astăzi.

UPDATE 10:00 Potrivit Digi 24, inca o femeie a murit in aceasta dimineata, la Spitalul de Arsi. Starea femeii era foarte grava. Numarul victimelor a ajuns la 44.Numărul deceselor a ajuns la 43, alţi doi răniţi în incendiul din Colectiv au murit la Floreasca
Doi răniţi internaţi la Spitalul ”Floreasca” din Capitală au murit în această dimineaţă, după ce alţi nouă au decedat sâmbătă, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde fuseseră transferaţi.

Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Rădulescu, care avea 26 de ani, şi un cetăţean turc.

Potrivit profesorului Ioan Lascăr, începând din a cincea zi este cea mai grea perioadă pentru răniţii în stare critică.

"La toţi cei patru decedaţi din Spitalul Floreasca le-a cedat plămânul. Este perioada complicaţiilor majore respiratorii. Este exact cum apare în literatura de specialitate, este o evoluţie exact ca la carte. Potrivit literaturii de specialitate, mortalitatea la aceşti pacienţi este între 30 şi 80 la sută, adică cel puţin trei şi maxim opt din zece pacienţi arşi în stare critică decedează. Acum este riscul vital, din cauza complicaţiilor majore. Oriunde pe această planetă evoluţia este aceeaşi. Nu se poate face nimic mai mult", a precizat, pentru MEDIAFAX, Ioan Lascăr, şeful Clinicii de chirurgie plastică din Spitalul Floreasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu